Èxit de participació i de valors a la 12ena Trobada de mini -handbol Pep Figueras

El dissabte 16 de març, el Club Escola Handbol Vendrell, en col·laboració amb el Consell Esportiu, va organitzar amb èxit la 12a Trobada de Mini-handbol Pep Figueras. L’esdeveniment, que va tenir lloc durant tot el matí, va reunir 19 equips de les comarques del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre. Les categories van incloure prebenjamins, benjamins i alevins, oferint una oportunitat emocionant per als joves jugadors de mostrar el seu talent i passió per l’handbol.

Els partits es van disputar tant al Pavelló Camp d’Esports com al Pavelló del complex del Tennis Vendrell, proporcionant un escenari vibrant i emocionant per a la competició. El grup Tocats de Canya del Vendrell va donar el tret de sortida amb la seva música de gralles, creant una atmosfera festiva i animada per a tots els assistents.

La jornada va ser tot un èxit, amb una destacada exhibició dels valors esportius que sempre van ser apreciats pel Pep Figueras, incloent-hi la germanor, la companyonia i el respecte. El Club Escola Handbol Vendrell vol expressar el seu sincer agraïment a tots els voluntaris i voluntàries que van dedicar el seu temps i esforços per fer de l’esdeveniment una realitat. A més, volem reconèixer els equips participants, les seves famílies i també al grup Tocats de Canya per contribuir a l’èxit de la jornada.

El Vendrell, 18 de març de 2024